Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (8.29 secunde)
Sunt zeci de pasageri, in acest moment, ai unui zbor Sevilla-Bucuresti, care acuza ca au fost pur si simplu abandonati pe aeroportul din Sibiu. Aeronava a fost nevoita sa aterizeze acolo din cauza furtunii din capitala iar oamenii spun ca nu au primit niciun fel de informatii.
Supralicitata galagios de unii, contestata vehement de altii, ori pur si simplu nebagata in seama de cei mai multi dintre romani, Valentine's Day - Ziua Sfantului Valentin la catolici, devenita, in preajma de Atlantic, Ziua Indragostitilor - a trecut si-n acest an Carpatii.
Avem adeseori tentatia ca, in prezenta unui comportament care depaseste normele bunului-simt, sa categorisim persoana cu pricina ca fiind "un animal". ... De cele mai multe ori, animalele dovedesc calitati pe care multi dintre reprezentantii speciei aflate, teoretic, in varful evolutiei vietii, nu le au.
In asteptarea momentului cand Calin Popescu Tariceanu va anunta, in sfarsit, lista noului guvern, confirmand ca porecla de Razgandeanu a fost o nedreptate, in presa au aparut multe stiri si zvonuri despre numele celor care vor ocupa demnitatile scoase la mezat.
Tigrul tasmanian disparut de pe fata Pamantului in urma cu aproape 100 de ani va fi readus la viata de catre cercetatorii australieni. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
O agitatie incredibil de mare a cuprins de vreo 48 de ore intreaga suflare romaneasca cu naravul de a merge la vot din patru in patru ani sau de cite ori este nevoie.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
Dincolo de disputele politice ale acestor zile, e firesc sa ne mai orientam si catre altfel de discutii cu semenii nostri. ... Dar, ca o constatare a zilei de ieri: am discutat cu mai multe persoane. Pentru materiale, pentru diverse probleme legate de ziar sau personale.
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
V-ati distrat de Revelion? ... V-ati uitat la televizor in zilele urmatoare, la buletinele de stiri, pentru a vedea cum s-au distrat romanii din alte orase? ... De ce?
Covrigi cu viermi, la punga, intr-un hipermarket din Galati. ... https://www.antena3.ro/v/654335 Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ? Urmareste-ne si pe retelele de socializare Facebook ?
Lemn taiat ilegal, transportat cu autobuzul Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ? Urmareste-ne si pe retelele de socializare Facebook ?
Repetitii generale pentru 1 decembrie la Constanta, 16 detasamente de militari romani, dar si unul de militari straini adusi de la baza Mihail Cogalniceanu, baza NATO, vor participa la repetitia pentru ziua nationala. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Citeste tot articolul ?https://www.antena3.ro/actualitate/incendiu-hala-pantelimon-bucuresti-661010.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ? Urmareste-ne si pe retelele de socializare Facebook ?
A pierdut salariul la pacanele si s-a injunghiat Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Unele alimente au ajuns atat de scumpe in Romania, incat magazinele le-au pus alarme, pentru a nu fi furate, asa cum se intampla cu produsele de lux.
https://www.antena3.ro/show/romina-vtm-incasari-top-mondial-664029.html Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ? Urmareste-ne si pe retelele de socializare Facebook ?
OMV despre taxa de solidaritate, dupa ce a incasat profituri de trei ori mai mari decat in 2021: "Nu datoram aceasta taxa" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
"Metroul, autobuzele si tramvaiele trebuie sa fie mai atragatoare, nu doar sigure si ecologice" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Antonia Obreja, vaduva fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, sustine ca sotul ei si-a presimtit moartea. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com